WhatsApp kendi kendine mesaj gönderme özelliği

WhatsApp artık kendi kendinize mesaj göndermenize izin veriyor. Peki WhatsApp kendi kendine mesaj gönderme nasıl yapılır ve neden yapmalısınız?

teknik destek

Meta hizmetlerini kullanıyorsanız, kendinize nasıl mesaj gönderebileceğinizi kesinlikle merak ediyorsunuzdur.

Evet, bu belki biraz garip geliyor. Belki de anlamsız olarak görünüyordur. Bununla birlikte, belki kendinize mesaj göndermek, bu uygulamanın uzun yıllardır sahip olduğu en iyi özelliğinden biridir.

WhatsApp’ta kendi kendinize mesaj yazabilmenin en iyi kullanımlarından biri, notları, belgeleri, resimleri veya videoları telefonunuzdan bilgisayarınıza veya tersi şekilde kolayca aktarabilmenizdir.

WhatsApp Web ve WhatsApp Masaüstü’nü kullanarak, kendinize gönderdiğiniz tüm mesajları anında göreceksiniz, yani Bluetooth veya USB flash sürücü kullanma zahmetinden geçmek zorunda kalmadan resimlerinizi veya dosyalarınızı kaydedebilirsiniz .

Dahası, WhatsApp’ta kendinize mesaj göndermek, kendinize hızlı notlar veya alışveriş listeleri göndermenize olanak tanır. Özelliği, dosyalarınız ve notlarınız için özel bir merkez gibi düşünün ve daha anlamlı olmaya başlar. Aynı nedenden dolayı, Slack gibi ticari mesajlaşma platformları, özellikle not almak ve dosya aktarmak için kendi kendinize mesaj göndermenize de olanak tanır

Bu özellik hem iOS hem de Android’de çalışır . WhatsApp’ta kendinize nasıl mesaj göndereceğinizi öğrenmek ister misiniz? Aşağıdaki (çok basit) kılavuzumuza göz atın.

Not : Bu özellik bu ay yayına girdiğinden dolayı son sürümde kullanım imkanı sunuluyor. Yani önceki sürümlerle çalışmayabilir.

WhatsApp kendi kendine mesaj gonderme 1
WhatsApp kendi kendine mesaj gönderme özelliği

WhatsApp’ ta kendinize nasıl mesaj gönderirsiniz?

Bu bilgilerin detaylı ekran görüntüsü daha önce Android cihazdan almışlardı ve tahmini iOS içinde aynıdır diye bir bilgi notu yazmışlardı. Bizde şöyle iPhone ile deneyelim dedik ve baktık ki normal herhangi birine mesaj atar gibi mesaj atabiliyoruz.

  1. WhatsApp uygulamanızı açın ve herhangi biri ile sohbet edecek gibi mesaj gönderme simgesine dokunun.
  2. Kişilerin listesi açılacak ve ilk sıralarda kendinizi göreceksiniz. Seçin ve devam edin.
  3. Test etmek istiyorsanız bir mesaj yazın veya video / fotoğraf seçin.

Ve hepsi bu kadar. Kendi özel görüşmeniz ayarlandı ve kullanıma hazırsınız.

WhatsApp kendi kendine mesaj gönderemiyorum

Yukarıda belirttiğimiz gibi yeni çıkan bu özelliğin son sürümle çalıştığını biliyoruz. Eski uygulama versiyonları ile çalışmama olasılığı var.

Telefonum son sürümü destekliyor ama bende çıkmıyor diyenler için ise,

  • Uygulamayı kaldırın ve yeniden kurun.
  • Telefonunuzu kapatıp açıp deneyin.
  • Uygulamanın erişim izinlerine göz atın.
  • Android için veri ve önbellek temizliğini yapın.

Android’ de uygulamanın önbelleği ve verilerinin silinmesi

Uygulamalar başlığına dokunun ve WhatsApp yazanı bulun. Sonra içerisine girip önbellek, güncelleme ve verilerin silinmesini uygulayın.

WhatsApp kendi kendine mesaj gönderme seçeneği için düşünceleriniz nedir?

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours