HBO Max ücretsiz nasıl izlenir deneme sürümü

HBO Max ücretsiz nasıl izlenir sorusu daha çok yurtdışındakilerin sorduğu bir soru oluyor. Lakin bir çok önemli platform yavaş yavaş Türkiye’ de hizmet vermeye başladı. HBO Max içinde ileride değişecek durumlar için bir kaç haber daha hazırlayabiliriz.

teknik destek

Ücretsiz bir HBO Max denemesi edinmek istiyorsanız kulübe katılın. HBO Max, lisanslı filmler, şovlar ve mükemmel HBO orijinalleriyle dolu kitaplığının gücüne dayalı olarak en iyi akış hizmetleri arasında 1 numaralı gibi duruyor.

HBO Max , Mayıs 2020’de ilk kez piyasaya sürüldüğünde, yedi günlük ücretsiz deneme sunuyordu. Ve diğer hizmetler aracılığıyla sunulan ücretsiz denemeler olsa da (aşağıda daha fazlası), HBO’nun kendi denemesi kısa sürede ortadan kalktı. Görünüşe göre hizmet, Wonder Woman 1984’ün ilk çıkışı ve WarnerMedia’nın tüm Warner Bros. 2021 filmlerini sinemadaki çıkışlarıyla aynı gün HBO Max’te yayınlama kararı aldığı sıralarda artık buna ihtiyacı olmadığını fark etti.

Bununla birlikte, hizmet genişlemeye devam ettikçe, yakında HBO Max’in ücretsiz deneme sürümünü bulabilirsiniz, böylece HBO Max’teki en iyi şovları hemen şimdi izleyebilirsiniz. Ayrıca, reklam destekli deneyimi merak ettiyseniz, bilin ki reklamlı HBO Max düşündüğümüzden daha iyi.

HBO Max ücretsiz deneme sürümü

Şu anda, HBO Max herhangi bir uzunlukta ücretsiz deneme sunmuyor – ancak benzer bir şey sunuyor (aşağıda daha fazlası). İlk HBO Max 7 günlük ücretsiz deneme, Aralık 2020’de Wonder Woman 1984’ün prömiyerinden ve ardından şirketin tüm Warner Bros. 2021’de filmler.

Muhtemelen, HBO Max yöneticileri, hayranların hizmetteki bir filmi izlemek için kaydolacaklarını, ardından ücretsiz deneme bittiğinde aboneliği iptal edeceklerini ve böylece aylık 14,99 ABD doları abonelik ücretini ödemekten kurtulacaklarını fark etti.

HBO Max sonunda 9,99 ABD Doları tutarında daha ucuz, reklam destekli bir abonelik katmanı ekledi, ancak buna yeni sinema sürümlerine erişim dahil değil.

HBO Max, Mayıs 2021’de Latin Amerika’da kullanıma sunulduğunda, bu bölgelerdeki yeni abonelere ücretsiz bir deneme sundu. Ancak platform, Ekim 2021’de Avrupa’nın bazı bölgelerinde kullanıma sunulduğunda ücretsiz deneme sürümü yoktu; bunun yerine, yeni abonelere yarı fiyatına ömür boyu abonelik teklif ettiler.

Yine de, bir HBO Max ücretsiz deneme sürümünün ABD’de veya dünyanın diğer bölgelerinde bir süre sonra geri dönmesi mümkündür. Örneğin, hizmet, yüksek profilli bir prömiyer veya kitaplığına ekleme için tanıtım almak istiyorsa, yeni kullanıcıları cezbetmek için ücretsiz bir deneme sunabilir.

Ve şu anda HBO Max ücretsiz deneme sürümü almanın birkaç yolu var. Bazı AT&T müşterileri, belirli mobil planlarla HBO Max’i ücretsiz olarak almaya devam ediyor.

Ayrıca Amazon Prime Video Kanalları veya Hulu aracılığıyla yedi günlük ücretsiz deneme veya bir Roku ürünü satın alırsanız 30 günlük ücretsiz deneme alabilirsiniz.

HBO Max ücretsiz deneme sürümü nasıl alınır?

Amazon Prime müşterileri, Prime Video Kanalları aracılığıyla yedi günlük ücretsiz HBO Max denemesine kaydolabilir.

1. Amazon’un teklif sayfasına gidin(yeni sekmede açılır)ve “7 günlük ücretsiz denemenizi başlatın” seçeneğini tıklayın.

2. Sonraki sayfada, fatura bilgileri de dahil olmak üzere ayrıntılarınızı onaylayın. “Ücretsiz denemenizi başlatın — Daha sonra öde tıklayın.

HBO Max ucretsiz nasil izlenir 1
HBO Max ücretsiz nasıl izlenir deneme sürümü
HBO Max ucretsiz nasil izlenir 2
HBO Max nasıl ücretsiz izlenir

Hulu aracılığıyla HBO Max ücretsiz deneme

1. Hulu.com’a gidin(yeni sekmede açılır)ve sağ üst köşedeki profil simgenize tıklayın .

2. Hesap’ı seçin.

3. Aboneliğinize gidin. Eklentileri Yönet’ i seçin.

4. HBO Max’e tıklayın, ardından Değişiklikleri İncele’ yi seçin.

5. Bir sonraki ekranda değişiklikleri gözden geçirin ve Onayla öğesini seçin .

HBO Max’ in ücretsiz içeriği

HBO Max için ödeme yapmak istemiyor ama yine de ürünlerini denemek mi istiyorsunuz? Ücretsiz denemeye benzer bir şey sunuyor. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek veya play.hbomax.com adresini ziyaret etmek.(yeni sekmede açılır), ve seçkin Max Originals ve HBO Originals’ın ilk bölümlerini ödemeden izleyebileceksiniz. HBO Max aylık olarak yeni başlıklar ekliyor.

Kişisel Bilgileriniz bizimle %100 güvendedir. Verilerinizi herhangi bir üçüncü tarafla kaydetmiyoruz/paylaşmıyoruz.

HBO Max ücretsiz nasıl izlenir sorusu belki ileride ücretsiz 1 ay veya 3 ay nasıl izlenir olarak güncellenebilir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours