iPhone boy ölçme uygulaması ve kullanımı

iPhone boy ölçme uygulaması hiç kullandınız mı? Boyunuzu ölçmek için kullanabileceğiniz sınırlı sayıda ücretsiz uygulamaların olduğunu belirtelim.

teknik destek

Apple’ın iPhone’u, günlük işleri biraz daha kolaylaştırabilen şık hileleriyle ünlüdür. Ve cihazın bir kişinin boyunu ölçme yeteneği, kesinlikle size zaman kazandırabilecek kullanışlı bir özelliktir, potansiyel olarak sizi evinizin etrafındaki kapı çerçevelerini işaretlemekten kurtaracağından bahsetmiyorum bile.

Yüksekliği ölçme özelliği, iPhone 14 Pro’nun yanı sıra iPhone 13 Pro ve iPhone 12 Pro’da bulunan LiDAR Tarayıcıyı kullanır . Bu iPhone’lardan birine sahipseniz, kesinlikle kullanmak isteyeceğiniz bir özelliktir. Elbette, muhtemelen her gün ihtiyaç duyacağın bir şey değil, ama bir mezura kullanmaya çalışmaktan çok daha uygun.

iPhone boy ölçme uygulaması

Ölçüm uygulamasında yükseklikleri ölçme özelliğini bulacaksınız. Bu uygulama en yeni iPhone’larda önceden yüklenmiş olarak gelir, ancak daha önce sildiyseniz, App Store’dan ücretsiz olarak yeniden indirebilirsiniz.

Measure uygulamasını açtıktan sonra, kameranızı ölçmek istediğiniz kişi tamamen kadrajın içinde olacak şekilde konumlandırın. Tepeden tırnağa görünür olmaları gerekecek. Kısa bir süre sonra, kişinin başının üstünde görünür bir boy ölçüsü ile birlikte bir çizgi görünmelidir. Bu okuma, tercih ettiğiniz ölçü birimine bağlı olarak fit/inç veya santimetre olarak görüntülenebilir — geçiş yapmak istiyorsanız Ayarlar’a gitmeniz yeterlidir.

Uygulama genellikle bir kişinin boyunu ayaklarından başının tepesine kadar ölçer. Ancak kişi şapka takıyorsa veya özellikle hacimli saçları varsa, bu ölçüme dahil edilecektir. Ayrıca otururken birinin boyunu ölçmek için de kullanılabilir. Ve bir ölçümün fotoğraflı kanıtına ihtiyacınız varsa, ekranın sağ alt köşesindeki deklanşöre hızlıca basmak, görüntülenen boy ölçümüyle bir fotoğraf çeker.

Bir dahaki sefere bir rollercoaster yolculuğu için sırada beklerken grubunuzdaki birinin boy gereksinimini tam olarak karşıladığından emin değilseniz, iPhone’unuz mükemmel çözümü sunar. Veya genç bir aile üyesinin büyümesini izleyen bir not defteri oluşturmak için yakalanan görüntüleri kullanabilirsiniz. Elbette, bu boy ölçme özelliğini arkadaşlarınıza ve ailenize sergilemek için eğlenceli bir yenilik olarak bulabilirsiniz. Ne için kullanırsanız kullanın, arka cebinizde bulundurmanız gereken kullanışlı bir iPhone numarasıdır.

iPhone boy ölçme uygulaması çalışmıyor mu?

Net bilmiyoruz ama Türkiye içinde geçerli bir uygulamaydı. Uygulamanın en son sürümünün güncel iOS sürümlerinde çalıştığını söyleyelim. Eski iPhone cihazlarda çalışıyor mu tam bilmiyoruz. Tabi versiyonlara göre değişmekte.

Uygulama çalışmıyor şikayetlerinde deneyeceğiniz işlemler şöyle olacak:

-Telefonunuzdan uygulamayı kaldırıp tekrardan kurun.

-Google ve resmi sitelerden benzeri uygulamaları ve önceki sürümlerini aratıp deneyin.

-Telefonun uygulama izinlerine göz atın.

-Benzeri bir modelle de deneyin. Cihazınızla alakalı ise, Genel adlı bölümden Sıfırla ve Aktar alanına girip tüm ayarları sıfırlayın.

iPhone boy ölçme uygulaması olarak birden çok uygulamalara göz atın ve yorumları iyi olanları tercih edin. Dikkat edeceğiniz bir şey var ki, uygulamalarda satın al önerisi ve abonelik durumları.

Unutmadan iPhone’ un ölçme uygulamasının olduğunu da belirtelim. Dahili olarak cihazda yer alıyor. Yanlışlıkla ölçme uygulamasını kaldıranlar tekrardan App Store aracılığı ile yeniden yükleyebilirler.

iPhone boy olcme uygulamasi 2
iPhone boy ölçme uygulaması ve kullanımı
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours