AirPods nasıl sıfırlanır sıfırlanmıyor

Apple’ ın kablosuz kulaklığı hiç şüphesiz kalite yönünden tartışılmaz. Lakin yeni modelin tasarımı bize pek uymuyor. Bu içerikte AirPods nasıl sıfırlanır sıfırlanmıyor sorununa yanıt bulacağız.

teknik destek

Apple’ ın kulaklığı piyasadaki en kaliteli kulaklıklardan biri olmasına rağmen, AirPods Pro 2 bile bazen tuhaf durumlarla kullanıcılarını karşı karşıyı bırakabiliyor. Ne de olsa teknoloji parçaları hakkında garanti verilebilecek bir şey varsa, o da bir noktadan sonra ters gideceğidir. Bu olduğunda, cihazlarda denenecek ilk şeylerden biri kapat aç ve diğeri ise sıfırla.

Neyse ki, bunu yapmak inanılmaz derecede kolay ve bu kılavuz size bunu göstermek için burada. Dahası, süreç hem iOS hem de Android’de neredeyse tamamen aynı şekilde çalışır. Tek fark, telefonunuzda neye dokunmanız gerektiğidir. Hepsini aşağıda ele aldık.

AirPods nasıl sıfırlanır

  1. Kulaklığı şarj kutusuna koyarak bir süre bekletelim. 20-25 Saniye işlem için yeterli bir süre olacak.
  2. Kasayı yeniden açın. Şimdi, telefonun Ayarlar uygulamasını açın ve AirPods’ da dokunun, ardından Bu Cihazı Unut seçin ve istendiğinde iki kez Cihazı Unut seçeneğine dokunun. Bir Android telefonda ise, Ayarlar uygulamasını açınız ve Bağlı Cihazlar adlı alana dokunun. Kulaklığın yanındaki dişli işarete dokunun. Onaylamanız için Unut’ a ve sonrada Cihazı Unut’ a dokunun.
  3. Şarj birimini açın, ardından ön kasa LED’i sarı ve ardından beyaz renkte yanıp sönene kadar geri düğmesini 15 saniye kadar basılı tutalım.
  4. AirPod kulaklığınızı yeniden bağlayın. iPhone telefonda, kulaklığın kılıfı açık durumdayken telefonunuza yaklaştırın ve ardından Bağlan’ a dokunun.

Bir Android cihazda AirPods kasasını açık tutun ve Ayarlar uygulamasını başlatın. Bağlı Cihazlar’ a dokunun ve cihazlar listesinden AirPod’ ları seçin.

AirPods sıfırlama, kulaklık algılama ayarları, cihaz adı, kişiselleştirme uzamsal ve kontrol ayarları gibi daha önce yapılan tüm özel ayarların silinmesine neden olur.

AirPods sıfırlanmıyor

Kulaklık sıfırlanmıyor sorununda uygulayacağınız en iyi seçenekler her zaman kullanıcının durumuna göre uygulanacak işlemlerdir.

AirPods sıfırlanmıyor sorunu pek sık kullanıcısının karşısına çıkmaz. Uygulanacak yöntem burada cihazın kapatılması ve sonra açıp tekrardan denenmesi. Duruma göre kulaklık şarjının tamamen bitmesini beklemenizi önermekteyiz. Şarja taktıktan sonra kısa süreliğine şarj yaparak tekrar deneyin.

Kulaklıkla ilgili ne tip bir sorunla karşı karşıya kaldığınızı bilmiyoruz. Lakin garantili ürünlerde önce yetkili servisle iletişime geçilmesini önermekteyiz.

AirPods nasıl sıfırlanır adlı haberimizde aynı zamanda AirPods sıfırlanmıyor hatasına yönelik bir kaç öneride bulunduk.

AirPods nasil sifirlanir sifirlanmiyor 2
AirPods nasıl sıfırlanır sıfırlanmıyor

Sıradaki öneri konumuz: Arama başarısız oldu iPhone

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours