Google rehberdeki kişileri iPhone’ a nasıl aktarılır

Android telefonunuzdaki rehberi iPhone’ a taşımak için en etkili uygulamalardan biri olan ‘iOS’ e Taşı’ her türlü veriyi taşımanıza yardımcı olacak. Bunun dışında Google rehberdeki kişileri iPhone’ a nasıl aktarılır adım adım yazacağız.

teknik destek

Telefon rehberini atın ve Google kişilerinizi birkaç dakika içinde iPhone’a aktarın

Google kişilerinizi iPhone’a nasıl aktaracağınızı öğrendiğinizde, eski günlerdeki gibi kalem ve kağıda rakamlar karalamak zorunda kalmayacaksınız. İletişimde kalmak istediğiniz herkesin anında transfer edilebileceğini bilmek, özellikle sizin kadar popüler biri için gerçek bir gönül rahatlığı sağlayabilir!

Kişileri Google’dan iPhone’a aktarma işlemi gerçekten kolaydır ve iOS Hesapları özelliğine dahil edilmiştir. Bunu yerel olarak yapabilmek, iPhone’u mevcut en iyi telefonlardan biri yapan o küçük UI dokunuşlarından sadece bir diğeridir .

Google kişilerinizi iPhone’unuza aldıktan sonra, sıkıcı ayak işlerinin geride kaldığını bilerek rahatlayabilir ve Siri ile Harry Potter büyüleri yapmak gibi iOS’un sunduğu daha eğlenceli bir şey deneyebilirsiniz .

İster Android’den yeni taşınmış olun ister yeni bir iş telefonunuz olsun, Google kişilerinizi iPhone’a şu şekilde aktarabilirsiniz:

Google kişileri iPhone’ a nasıl aktarılır?

1- Ayarlar’ a girin ve Kişiler’ e dokunalım.
2- Hesaplar ve sonrasında Hesap Ekle seçeneğine dokunalım.
3- Google seçilecek ve Google hesabınızla oturum açınız.
4- Kişiler seçeneğine dokunalım ve Kişiler uygulamasını açalım.

Google rehberdeki kisileri

Google rehberdeki kişileri iPhone’ a nasıl aktarılır adımları

  1. Öncelikle Ayarlar seçeneğini açalım ve ardından Kişiler’ e dokunalım.
  1. Google hesabına cihazınızı eklemediyseniz, Hesap ekle’ ye dokunalım. Halihazırda bağlı olan bir hesap varsa o zamanda Hesaplar’ a dokunalım.
  1. Hesap Ekle ve ardından Google seçilmeli.
  1. Ekrandaki sekme kullanılarak Google hesabından oturum açılacak.
  1. Size aktarılacak şeylerin bir listesi sunulacak ve geçiş yeşile dönene kadar Kişiler’ e dokunalım.
  1. Kişilerinizi senkronize etmeyi bitirmek için ana ekrana dönün ve Kişiler’ e dokunun. Kişiler eşitlemeye başlayacak.

Rehberi aktarırken sorun yaşanıyor

Rehberi iPhone’ a taşırken sorun yaşıyorum diyenlerin öncelikle ne ile karşılaştığı önemli bir sorudur. Alınan uyarıya göre atılacak adımlar olacak. Öncelikle cihazdan cihaza taşımalarda iki cihazında yeniden başlatılmasını öneriyoruz. Artı aktarımda yardımcı uygulama kullananların bağlantılarını gözden geçirmelerini öneriyoruz.

Taşıma sırasında herhangi bir şeyle uğraşmayın. Ekran kilidinin devreye girmesi ile sorun yaşanıyor ise, kilidi devre dışı bırakalım.

Google rehberdeki kişileri iPhone’ a nasıl aktarılır sorusuna yanıt vermeye çalıştık. Umarız yararlı olmuştur. Yazının ilk paragrafındaki öneri uygulamayı da kullanmanızı öneriyoruz. Gerçekten etkili bir hizmet. Artı resmi bir hizmettir. Google ve Apple’ ın desteklediği bir hizmet.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours