2. Nesil AirPods Pro bugüne kadarki en iyi kulaklık

Apple şirketinin 2. nesil AirPods Pro kulaklığı, orijinal ürünlerin çıkışından 3 yıl sonra gelmesi büyük bir gelişmeye işaret ediyor olabilir.

teknik destek

Yeni AirPods Pro, önceki ürünlere baktığımızda birebir aynı gibi, lakin performans açısından önemli yükseltmelerle geliyor. H2 yeni çipi, önemli derecede gürültü önleme, ses kalitesinde artış, pil ömründe farklılık ve uyarlanabilir şeffaflık modu gibi önemli gelişmelerle geliyor.

AirPods Pro, her zaman Apple severleri için değişmez bir seçim olmuştur. Lakin, yükseltme konusunda en iyisini 2. nesil AirPods Pro için yaptığını düşünüyoruz. Piyasaya baktığımızda çok sayıda alternatif ürünler olsa dahi, Apple’ ın ürünlerinin kalitesi tartışmaz bir konudur.

Bulması daha kolay şarj kutusu

Yeni AirPods Pro, havalandırma delikleri konumlandırmasında yapılan ufak değişimler, mikrofonda değişimler ve birkaç ince ayarla diğer modelle birebir aynı gibi görünmekte. Tabi ses konusunda uzman değilseniz yeni kulaklıktaki değişimleri fark etmeniz kolay olmayacak.

Şirket, çoklu kulağa hitap etmek için kutusuna 3 yerine 4 kulaklık ucu eklemiş. Eklenmiş olan ekstra kulaklık ucunun büyük önceki versiyonda kulakları sıkışanlara için daha rahat ettirecek bir uç sunuyor.

Kutu tasarımında bir değişim var. Biraz daha büyük şarj kutusu ile geliyor. U1 çipi kasaya gelmiş ve Find My adlı uygulama ile daha kulaklığı bulmada daha hassas bir özellik sağlanmış.

Kulaklık kutusundaki hoparlör, pil seviyesinde düşüklük bildirimi yanı sıra şarj sırasında yada eşleştirmede size sesli uyarı vermekte.

Unutmadan tere ve suya karşı daha dayanaklı bir kulaklık sunuyorlar. Artı kutusu ile 30 saat civarı şarj sunmakta.

Etkileyici aktif gürültü önleme ve daha iyi bir ses deneyimi

2. nesil AirPods Pro, aktif gürültü önleme özelliği ile diğer modele göre daha etkili olduğunu belirtelim. Gelişmiş ses özelliği, şeffaflık modu ve ekstra pil ömrünü sağlayan ilk H2 ile çalışan kulaklık olarak karşımıza çıkıyor.

Önceki serinin diğer kulaklıklarla gürültü önleme özelliği kıyaslandığında önceki seri yetersiz kalıyordu. Daha doğrusu biraz daha aşağıda yer alıyordu. Lakin yeni kulaklık ile diğer seriye göre 2 kat daha performansı çalışmakta.

2. Nesil AirPods Pro en iyi kulaklık olma özelliği şu an için önceki modellere göre daha iyi gibi görünmekte. Bakalım 2023 yılı içerisinde daha ne gibi değişimlerle kulaklıklar karşımıza çıkacak.

2. Nesil AirPods Pro 1
2. Nesil AirPods Pro bugüne kadarki en iyi kulaklık
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours