iPhone kişileri paylaşım alanından kaldırma

iPhone kişileri paylaşım alanından kaldırma olayı esasında istenmeyen kişileri paylaşım kısayolundan kaldırmak için sorulmakta.

teknik destek

İçeriğimizde paylaş kısayolundan kişilerin kaldırılması için ne yapılması gerektiğini anlatacağız.

Kişiler, iOS Paylaşım Sayfanızda, her açtığınızda orada görmemeyi tercih ettiğiniz bir şekilde belirmeye devam ediyor mu? Onlardan nasıl kurtulacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

Paylaş düğmesini kullanarak iPhone veya iPad’inizde bir şey paylaşmaya gittiğinizde , iOS, en üstte, yakın zamanda etkileşimde bulunduğunuz bir dizi önerilen kişi satırının yer aldığı, genellikle Paylaşım Sayfası olarak adlandırılan etkinlik görünümünü açar. Bu satır boyunca kaydırmak daha fazla kişiyi gösterir ve her profil resminin köşesindeki simge, o kişiyle iletişim kurmak için sıklıkla kullandığınız uygulamayı gösterir.

Bu önerilen kişiler, aynı kişilerle pek çok şey paylaşıyorsanız yararlıdır, ancak belirli kişileri burada görmemeyi tercih ettiğiniz zamanlar olabilir, örneğin birisi birden fazla uygulama üzerinden yinelenen bir öneriyse veya bunu yapmıyorsanız. Belirli biriyle normal iletişiminize dikkat çekmek istemiyorum. Sebep ne olursa olsun, aslında bu paylaşım önerilerini daha az görünecek veya hiç görünmeyecek şekilde yönlendirebilirsiniz. İşte nasıl.

iPhone paylaşım sayfasında kişilerin az görünmesini sağlama

  1. Paylaşım Sayfasını getirmek için herhangi bir uygulamada Paylaş düğmesine (ok gösteren kutu) dokunun .
  2. Paylaşım Sayfasında daha az görmek istediğiniz önerilen kişiye uzun basın.
  3. Açılır menüde Daha Az Öner’e dokunun .

Bunu yapmanın, kişinin gelecekte tekrar Paylaşım Sayfasında görünmeyeceğini garanti etmeyeceğini unutmayın, ancak her göründüklerinde tekrar etmeye devam ederseniz, iOS mesajı alır.

iPhone kisileri paylasim
iPhone kişileri paylaşım alanından kaldırma

iPhone paylaşım sayfasından tüm kişileri kaldırma

Kişiler uygulamasında kişilerini silmek dışında, birinin Paylaşım Sayfanıza sürekli gelmemesini garanti etmenin tek yolu kişi önerileri satırını tamamen devre dışı bırakmaktır.

  1. Ayarlar uygulamasını açın .
  2. Aşağı kaydırın ve Siri ve Ara’ya dokunun .
  3. “Apple’dan Öneriler” bölümünün altında, Paylaşırken Göster’in yanındaki anahtarı kapatın .

Hepsi bu kadar. Şimdi, Paylaşım Sayfası’nı bir sonraki başlatışınızda, üstte herhangi bir kişi profili görmeyeceksiniz. Paylaşım Sırasında Göster geçişini tekrar açarak değişikliği kolayca tersine çevirebilirsiniz .

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir