iPhone ana ekran arama düğmesi kaldırma

iOS 16 iPhone ana ekran arama düğmesi kaldırma için hazırladığımız haberimiz beta aşamasındaki sürümden görüntü alınarak hazırlanmıştır.

teknik destek

Yeni sürümde iPhone Ana Ekranına Dock’ un hemen üstüne bir Arama düğmesi ekledi. Bu yeni eklentiyi beğenmediyseniz ve sahip olduğunuz aktif ‌Ana Ekran‌ sayfalarının sayısını gösteren noktaları tercih ediyorsanız, kapatabilirsiniz. Nasıl olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

iOS cihazlarda arama yapmak kolaydır: iPhone’ dan uygulamalar, dosyalar, kişiler, mesajlar dahil hemen hemen her şeye ulaşacaksınız. S. Search açmak için ‌Ana Ekranda‌ veya Kilit Ekranında aşağı kaydırmanız yeterlidir.

Apple, hareketin yeni “iPhone” kullanıcıları için yeterince açık olmadığı sonucuna varmış gibi görünüyor ve bu nedenle Dock’un hemen yukarısındaki “Ana Ekrana” bir arama düğmesi ekledi.

iPhone ana ekran arama düğmesi kaldırma adımları

Düğme her zaman mevcuttur ve size kaç tane ‌Ana Ekran‌ sayfasının aktif olduğunu söyleyen noktaların yerini alır. Değişikliği beğenmediyseniz veya gereksiz buluyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek düğmeyi kaldırabilirsiniz.

  1. ‌iPhone‌ cihazınızda Ayarlar uygulamasını başlatın.
  2. Aşağı kaydırın ve Ana Ekran’a dokunun.
  3. “Ara”nın altında , Ana Ekranda Göster ‘in yanındaki anahtarı kapatın.
iPhone ana ekran arama dugmesi
iPhone ana ekran arama düğmesi kaldırma

‌Ana Ekran‌ sayfalarınız arasında gezinmek için kaydırabileceğiniz veya ‌Ana Ekran‌ düzenleme menüsüne girmek için uzun süre basabileceğiniz ‌Ana Ekran‌ noktalarını eski durumuna getirmek için yapmanız gereken tek şey bu.

iPhone ana ekrandan arama düğmesini kaldırmak için atılacak adımlardan bahsettik. Umarız yararlı olmuştur.

iPhone arama düğmesi kalkmıyor sorunu

iPhone arama düğmesi kaldırma işleminde arama butonu kalmıyor ise, önce telefonu yeniden başlatın, sonra tekrardan aynı adımları uygulayın (kapat aç kapat) ve telefonun ayarlarını sıfırlayın.

Sıfırlamayı;

  • Genel bölümünden sıfırla aktar ile yapacaksınız.
  • Tekrardan sıfırla çıkacak ve oradan da ayarları sıfırlayın.

Herhangi bir başka güncelleme yayına alınmışsa bunu da kontrol edin. Belki sorun çıktığından dolayı yeni bir versiyona geçiş yapılmıştır.

Güncel olan haberlerin takibi adına Twitter en iyi kaynaklardan biridir. Genelde en hızlı burada paylaşım yapılmakta. Bizden destek isteyenler yorumlara geç yanıt verdiğimizi belirtelim. Sağlıklı kalın…

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir