Kadınlar İçin Güvenlik Yüzüğü

Günümüz tehlikeli dünyasında, kadınlara yapılan saldırıları dikkate alan firmalar güvenlik için fikir üretmeye başladılar. Kadınların başına gelen olaylar hepimizi üzmektedir. Bu olayları en azından azaltabilecek yeni gelişmeler yaşanıyor. Teknolojik gelişmelerin en önemlileri arasında sayabileceğimiz yeni bir gelişme yaşandı. Özellikle kadınlar için tasarlanan bir yüzük sayesinde tehlikeyle karşılaşma durumunda yakınlarına mesaj veya tehlikede olduğu bildirimi gönderecek yüzük, şu anda teknoloji dünyasının dikkatini çekmiştir. Henüz üretime geçmeyen bu yüzük için geliştiriciler, fon desteği beklemekteler. Uygun fon bulunduğu takdirde ilerleyen yılın ilk çeyreğinde üretilip kullanıma hazır hale getirilip   satışa sunulması beklenmektedir.

teknik destek

c4199cee 0961 11e7 b9cd f23c911f01bd 1

Yüzüğün çalışma stiline bakarsak mobil uygulama desteği ile çalıştığını görmekteyiz. Tehlike anında yüzük butonuna basılması durumunda yakınlarınıza kısa mesaj ve bildirim  gönderilmektedir. Bu bildirim ve mesajla birlikte bulunduğunuz adres de yakınlarınıza bildirilecektir. Kullanımı da oldukça kolay olan bu yüzüğün, yüzük altındaki bir yere kısa bir süre basmanız durumunda anında yakınlarınıza bildirim ve mesaj gidecektir. Ayrıca kısa mesaj ve bildirimin gönderildiğini size hafif titreyerek ileten yüzüğün bu özelliği de oldukça beğeni toplamaktadır.

Yüzüğün dış görünüşüne baktığımızda ise güvenlik yüzüğü olduğunu anlayabilmemiz mümkün değil. Farklı renklerde tasarlanan yüzüğün sunduğu renk seçenekleri: Altın, siyah, gümüş ve beyaz renkleridir. Herkesin zevkine hitap edecek nitelikte olan bu renklerdeki yüzükler özel bir kutuyla size teslim edilmektedir.  Yüzüğün şarjının 15 güne kadar dayanabildiğini söyleyebiliriz. Micro USB yardımıyla şarj edilebilmektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours