Instagram hikayelere müzik nasıl eklenir

Sosyal medya hesaplarınızı daha canlı hale getirmek istiyorsanız, Instagram hikayelere müzik nasıl eklenir bu bilmeniz bu soru için önemli ipuçlarından biri olacak.

teknik destek

Gerçekten, Instagram hikayesine müzik eklemek, gönderilerinizi daha kişisel hale getirmenin ve umarız daha fazla dikkat çekmenin kolay bir yoludur ve bunu ister akıllı telefon ister iPhone 14 veya Galaxy Tab S8 gibi bir tablette yapmayı seçin, gerçekten kolaydır .

Tek yapmanız gereken Instagram uygulamasında birkaç dokunuş ve hatta şarkının sözlerini de gönderinize ekleyebilirsiniz. Instagram’ın melodilerle dolu kendi kitaplığı var ve neredeyse isteyebileceğiniz her şey elinizin altında.

Bir Instagram hikayesine nasıl müzik ekleneceğini bilmek ister misiniz? Aşağıya eklediklerimiz, bu konuyu bilmeniz için gereken her şeye sahiptir.

Instagram hikayesine müzik nasıl eklenir?

Uygulamayı kullanarak iOS veya Android’de bir Instagram hikayesine müzik eklemek kolaydır. Aşağıdaki ekran görüntüleri Android uygulamasında alınmıştır, ancak düzen iOS’ta tamamen aynıdır.

  1. Instagram uygulamasını açın, ardından yeni bir gönderi oluşturmak için artı simgesine , ardından bir hikaye oluşturmak için HİKAYE’ ye dokunun.
  2. Her zaman yaptığınız gibi bir fotoğraf çekerek veya bir video kaydederek bir hikaye oluşturun . İşiniz bittiğinde sağ üstteki çıkartma simgesine dokunun.
  3. Çıkartma menüsünde müzik çıkartmasına dokunun.
  4. En üstte Müzik ara’ya dokunun, ardından aramak istediğiniz şarkıyı veya sanatçıyı girin . Şarkınız göründüğünde, hikayenize eklemek için ona dokunun.
  5. Seçtiğiniz şarkının 15 saniyelik bir klibi artık hikayenize eklendi. Şarkının farklı bir bölümünü seçmek için kaydırıcıyı kullanarak istediğiniz bölümü bulun.
instagram hikayeye muzik nasil eklenir 2
Instagram hikayeye müzik nasıl eklenir

Ayrıca şarkı sözlerinin nasıl görüneceğini değiştirmek için ekrandaki seçenekleri değiştirebilir (varsa) veya şarkı sözlerini kapatabilir ve bunun yerine yalnızca sanatçı ve şarkı adının görünmesini sağlayabilirsiniz.

Seçiminizden memnun kaldığınızda, hikayenizi yayınlamak için Bitti’ ye dokunun .

Hikaye sayfasında müzik düzenleme seçeneklerine sahip Instagram Android uygulaması

Ve hepsi bu kadar.

Instagram hikayeye müzik eklenmiyor sorunu

Hikayelere müzik eklenmiyor sorunu yaşayanların öncelikle kullandığı cihazlara bakmak gerekiyor. Sonra farklı bir hesap ve internette denemek gerekmekte. Duruma göre profil alanındaki hakkınızdaki bir alanda ufak değişiklik yapın. Yaptığınız değişikliklere izin verilmiyor ise, ceza veya geçici bir sorun anlamı taşır.

Sonraki: Instagram canlı yayın engeli kaldırma

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours