Android’ de Apple TV Plus nasıl izlenir

Türkiye için pek soran yoktur ama Avrupa’ da büyük ihtimal sık sorulanlardan biri Android’ de Apple TV Plus nasıl izlenir sorusu.

teknik destek

Android’ de Apple TV Plus nasıl kullanılır bilmeniz gerekiyor ise, muhtemelen bunun net nasıl yapılacağınız bilmiyorsunuzdur. Özellikle bazı televizyonlarda bu zor olabiliyor. Android cihazınızda çalışıp çalışmayacağını merak ediyorsanız, ürünün uygulama mağazasına bir göz atmanızı öneririz.

Uygulamanın Apple’ ın olduğu durumlarda Android cihazlarla kullanılmayacağı aklınıza geliyordur. Merak etmeyin, çünkü durum böyle değil. Android’de Apple TV+ izlemek için özel bir Android uygulaması olmasa da hizmeti bir tarayıcı aracılığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz. Deneyim tamamen aynı değil, ancak bu, Apple dışı cihazların kullanıcılarının hiçbir şeyi tamamen kaçırmayacağı anlamına geliyor.

Android’de Apple TV Plus’ın keyfini çıkarmak, bir hesap oluşturduktan sonra yeterince kolaydır ve abonelik maliyeti Disney Plus , Netflix ve Prime Video gibi rakiplerle aşağı yukarı aynı olduğundan, ikisini de izlemek için bir servet harcamanıza gerek yoktur . Burada bir Android telefon kullanıyoruz, ancak Apple TV Plus izlemek için aynı işlem bir Android tablet için de geçerli.

Android’ de Apple TV Plus nasıl izlenir adımları

  1. Android cihazınızda Chrome veya herhangi bir tarayıcıyı açın.
  2. Şimdi tv.apple.com adresine gidin.
  3. Apple TV Plus web sitesine yönlendirileceksiniz.

Apple TV Plus hesabınız varsa, Giriş Yap seçeneğine dokunalım, sonrada oturum açın. Eğer hesabınız yoksa merak etmeyin ücretsiz denemeyi başlat ile işlem yapmanız mümkün. Sanırız 7 gün parasız kullanım sunuluyor.

  1. Apple TV izlemek için bir Apple kimliğine ihtiyacınız olacak. Halihazırda bir Apple Kimliğiniz olabilir ; yakın zamanda iPhone, iPad veya Mac gibi bir Apple aygıtına sahipseniz (veya sahibiyseniz) bu durum çok olasıdır. Durum buysa, Oturum aç ve her zamanki gibi oturum aç öğesine dokunun ve ardından aşağıdaki 6. adıma geçin . Aksi takdirde Kaydol’u seçin.
  2. Kaydoluyorsanız, bir e-posta adresi girin (bu sizin Apple Kimliğiniz olacaktır), ardından kişisel bilgiler girilip Devam’ la devam edelim.
  3. 7 Gün ücretsiz denemeye artık başlayacaksınız ve ardından ücretlendirmenin belli gün sonunda başlayacağı bilgisini göreceksiniz. Devam için Abone Ol a dokunmanız yeterli.
  4. Artık yayından içerik aramaya başlayabilirsiniz.
Android de Apple TV Plus nasil izlenir 1
Android’ de Apple TV Plus nasıl kullanılır
Android de Apple TV Plus nasil izlenir 2
Android’ de Apple TV Plus nasıl izlenir

Oynatma, duraklatma, ileri geri sarma ve altyazı gibi seçeneklerin yer aldığı kontrol ekrana dokunarak görüntüleme alanını genişletmekte mümkün. Bunun içinde OK işaretine dokunun.

Android’ de Apple TV Plus nasıl izlenir sorusunu soranlar aynı zamanda Android’ de Apple TV Plus nasıl kullanılır sorusunu da soruyor. Sonraki haber AirPods nasıl sıfırlanır sıfırlanmıyor

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours