Site icon Teknolojik Haber

Instagram canlı yayın engeli kaldırma

instagram canli yayin engeli kaldirma

Instagram canlı yayın engeli nasıl kaldırılır şeklinde gelen sorulara daha önce farklı sitelerimizde yer vermiştik. Burada verdiğimiz önerilerin değişken olabileceğini şimdiden belirtelim.

Uzun süredir canlı yayın için çalışmalarını sürdürdü ve uzatmadan ilk bazı ülkelerde yayına alındı. Uyumlu tüm modellerin kademeli aldığı nadir güncellemeler oluyor. Çoğu popüler uygulamadan ve hatta az olanlardan daha geç bu yeniliği getirdiğini söyleyelim. Paylaşım sitelerinden çok daha sonra hizmete alınsa da kullanıcıları heyecanlı bu özelliği beklemekteydi.

Bazı kullanıcıların mevcut hesaplarından yayın yapmadığı oluyor. Yayında sorun yaşarsanız ve yardım talebiniz varsa alınan uyarının açıklamasıyla yazmanızı öneririz. Birde telefonun sürümünün desteklediğinden emin olunuz.

Canlı yayında yaşanan sorunlarda bakılacak alanlar:

Instagram bu özelliği aynı zamanda Stories ile video yayınlarmış gibi, video kayıt yapma imkanı tanıyor.

Yayın aynı zamanda da keşfet sekmesi üzerinden de görülebiliyor. Direct Mesaj’ dan silinebilen fotoğraflar da hayata geçmişti.

Yayından sonra devam eden özelliklerden biri de takip edenler için silinebilen fotoğraflar göndermeye imkan tanındı. Gönderilen fotoğrafı alanlar, görüntünün ekran görüntüsünü almaya çalışırsalar, fotoğrafın sahibine bir bildirim gidecektir. Aynı zamanda bu yeni durumla gönderilen video tekrar izlendiğinde video sahibine yine bilgilendirme gidecektir.

Önceki yıldan bir haberimizi buraya eklemek istedik ve bir yıldan uzun süre önce bu yazıyı yazmıştık.

Yapılan güncellemelerden sonra çekimleri hızlı bir şekilde paylaşabiliyorsunuz.

Canlı yayın yasağı kaldırma için özel bir form bulunmuyor. Sadece uygulamanın ayarlarına girip yardımla sorunu bildiriniz.

Instagram canlı yayın engeli kaldırma
Exit mobile version